Reacția ministrului Sănătății, după moartea Cristinei Țopescu: „Suntem consternați”

Ultima actualizare: 13-01-2020 09:17

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Aceasta a fost găsită decedată duminică seara, în locuința ei dintr-un complex din comuna ilfoveană Tunari. Aceasta avea 59 de ani.

Ministerul Sănătății a reacționat, la scurt timp după aflarea veștii legate de moartea Cristinei Țopescu, printr-un comunicat prin care colectivul Ministerului își exprimă durerea față de dispariția celei care a ocupat funcția de consilier al ministrului Sănătății, Victor Costache.

Colectivul Ministerului Sănătății regretă dispariția prematură a jurnalistei Cristina Țopescu, care de puțin timp se alăturase echipei de comunicare, se arată în comunicat.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO