"Pechea, capitala pumnului". Varul lui Lucian Bute, desfigurat pentru o tigara, inca nu e constient


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 02:48
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2011 12:54
Categorie: Stiri actuale

Dupa provocari care n-au nimic de-a face cu ringul de box, varul campionului Lucian Bute a fost desfigurat de 10 indivizi, in fata unei discoteci din Galati.

Varul lui Lucian Bute a fost atacat in zori, cind se intorcea cu fratele si alti doi amici de la o discoteca din Pechea. Localitatea in care locuieste familia campionului nostru.

"I-a cerut unul o tigara si fratele meu i-a spus ca n-are. Si a zis ca <> Dupa aia s-au luat la cearta acolo. Mi-au dat una si am fugit" povesteste Marian Bute, fratele victimei.

Grupul lor a fost urmarit de agresori cu o masina si, in momentul in care au intrat pe o strada mai intunecata, au fost atacati.

Cind a izbucnit incaierarea, insotitorii lui Gelu Bute au dat bir cu fugitii si l-au lasat balta. Rupt in bataie, tanarul a fost, intr-un tarziu, ridicat din drum de politistii alertati de fratele lui. A fost dus in stare critica la neurochirurgie.

Intre timp, politistii au reusit sa prinda 7 dintre agresori, dar toti sint cercetati in libertate. Familia Bute este revoltata de incident.

"Nu trebuia sa se intample asa ceva, ca necazurile sunt mari. Speram poate sa se faca bine, sa nu ajungem mai la greu si asta e" spune tatal lui Lucian Bute.

Rudele campionului mondial la box spun ca nu se gandesc la razbunare, asteapta ca legea sa-si spuna cuvintul.

VIDEO PROTVPLUS.RO