Valeriu Zgonea s-a casatorit pentru a doua oara. Cine este femeia cu 16 ani mai tanara care l-a cucerit pe seful deputatilor

Dată publicare: 04-07-2015 19:01
Dată actualizare: 07-07-2015 00:30


Poate a doua oara o sa fie cu noroc. Seful deputatilor, Valeriu Zonea, a imbracat sambata costumul de ginere, dornic sa isi refaca viata alaturi de o fosta angajata de la cabinetul sau parlamentar.

Mireasa, pe numele ei Laura, este cu 16 ani mai tanara. Evenimentul a fost unul de anvergura, pentru ca la nunta de la Palatul Snagov au fost invitate 400 de persoane. Marele absent va fi tocmai premierul Victor Ponta.

Pentru o atmosfera boema, mirii au avut grija sa aranjeze decorul si pe pontonul lacului, unde au fost asezate cateva masute.

Presedintele Camerei Deputatilor si cea care i-a devenit sotie si-au dorit o ceremonie religioasa discreta.

Valeriu Zgonea s-a indragostit de Laura Bumbu in Parlament, unde, pret de cateva luni, a avut-o drept consiliera. Cand lucrurile au devenit cat se poate de serioase tanara a cerut sa fie transferata la Ministerul Transporturilor, unde a lucrat pana de curand.

S-au casatorit civil anul trecut, cu putin inainte ca mama politicianului sa se stinga din viata. Tot in vara lui 2014 era programata si cununia religioasa dar in cele din urma a fost amanata pentru ca Viorel Hrebenciuc nasul ales initial, a fost arestat in "Dosarul retrocedarilor".

Acum parintii spirituali sunt Stelian si Didona Nistor.

Potrivit unor apropiati, Laura Bumbu are dintr-o casatorie anterioara doua fete. Chiar daca s-a maritat cu un politician cunoscut, le-ar fi spus prietenilor ca isi doreste o nunta normala, iar rochia si-a facut-o la o croitoreasa din Bucuresti.

La randul lui Valeriu Zgonea are un baiat, din primul mariaj, dar si o fetita, dintr-o relatie pe care nu a oficializat-o.


VIDEO PROTVPLUS.RO