Unde isi va petrece printul Charles ultima zi de vacanta in Romania. "Ii place ca aici nu are nici semnal la telefon"

Ultima actualizare: 07-06-2015 07:01

Fiecare zi petrecuta de printul Charles in Romania ne arata ca si pentru cei de vita nobila fericirea vine din lucrurile simple.

Chiar daca a fost nascut ca sa ajunga rege, mostenitorul Coroanei se bucura din plin pe Valea Zalanului de mirosul de fan cosit, mancarea taraneasca si freamatul padurii din apropiere. Drept urmare, astazi a lenevit la soare, a citit, si s-a plimbat prin imprejurimi insotit de prieteni.

Printul si-a dorit sa petreaca macar o zi in tihna, fara oaspeti, agitatie si intalniri protocolare. Drept urmare, s-a trezit mai tarziu ca de obicei, a ciugulit la micul dejun din ce i-au daruit vecinii, apoi a citit in liniste. Imediat dupa pranz, desi statea sa ploua, a pornit spre padure.

Cum a iesit pe poarta, a remarcat o buruiana care i-a crescut pe gard. A ales drumul principal din sat ca sa poata admira casele batranesti.

“Ii place ca sunt vechi casele si cum am crescut noi si cum tinem animalele. Aici e liniste, nu umbla nici masinile, nu are nici semnal pentru telefon”, spune un localnic.

Printul este fascinat si de faptul ca inca avem ursi in salbaticie si le cauta mereu urmele prin padure. Localnicii povestesc ca nu se teme de vremea rea si este gata oricand sa incerce muncile grele ale pamantului.

''Sunt aici oameni care au cosit si a luat si dansul coasa si a incercat sa coseasca. Se simte bine ca de aia vine in fiecare an si sta aici, se simte ca si acasa”, spune un batran din sat.

Miercuri, musafirul regal a petrecut pana tarziu in noapte. L-au vizitat dansatori din Harghita, care si anul trecut au jucat voiniceste la el in sura. Vineri insa este ultima zi de concediu in Romania asa ca si-a propus sa faca o excursie in Podisul Hartibaciului, zona vrajita... aflata la granita dintre judetele Brasov, Sibiu si Mures.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!