Ursul care sambata a ranit un turist american ar fi atacat din nou. Fiara ar fi omorat un magar de la o stana


Ultimul update: Miercuri 02 Noiembrie 2016 00:49
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2016 17:14
Categorie: Stiri actuale

Ursul care sambata a ranit un turist american de 20 de ani langa Brasov se pare ca a atacat din nou, dupa numai cateva ore. A omorat un magar de la o stana din Poiana Brasov, iar padurarii cred ca este vorba despre aceeasi fiara.

Duminica, jandarmii montani si politistii au patrulat pe potecile din padurile din zona si i-au avertizat pe turisti asupra pericolului. Daca va fi gasit, ursul va fi tranchilizat, au anuntat autoritatile.

Magarul ucis de urs a fost atacat pe drumul forestier care duce catre stana turistica din Poiana Brasov, la o distanta de aproape cinci kilometri de Pietrele lui Solomon, locul in care a fost ranit tanarul american.

Padurarii nu sunt siguri, insa, daca a fost vorba despre acelasi animal. In zona, spun ei, sunt mai multi ursi care acum, in prag de iarna, cauta hrana consistenta.

Turistii au continuat sa iasa la plimbare prin padurile de la marginea Brasovului fara teama. Politistii si jandarmii montani au stat de paza la intrarea pe traseu, au lipit afise de avertizare si le-au explicat oamenilor cum sa evite intalnirea cu ursul.

Americanul de 20 de ani ranit la mana de un urs ivit brusc pe carare a fost externat. Venise in Romania special pentru Halloween si a vrut sa viziteze Valea Dracului.

Autoritatile spun ca, daca va fi gasit, ursul va fi tranchilizat si nicidecum impuscat asa cum s-a intamplat in urma cu doua saptamani cu ursul din Sibiu.

Tags: brasov, ursi, turisti, atac,

Au venit in Romania de Halloween, dar nu se asteptau la asa senzatii tari. Doi americani atacati de urs, in Brasov
Dosarul in cazul ursului impuscat la Sibiu se muta la Curtea de Apel din Alba Iulia. De ce s-a luat aceasta decizie
VIDEO PROTVPLUS.RO