Unul dintre cei mai bogati 300 de romani, condus pe ultimul drum de 1500 de oameni


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 18:29
Data publicarii: Sambata 02 Iunie 2012 16:42
Categorie: Stiri actuale

Peste 1.500 de persoane au participat, sambata, la inmormantarea patronului Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, al carui nume apare in TOP 300 Capital si care a murit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident in judetul Timis.

Alin Alexandru Popa a fost inmormantat in cimitirul aflat in curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului din localitatea hunedoreana Brad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Slujba, care a avut loc in curtea casei parintesti, a fost oficiata de 12 preoti. La ea au participat peste 1.500 de persoane, printre care rude, prieteni, dar si foarte multi localnici, care l-au apreciat pe Alin Popa pentru investitiile pe care le-a facut la Brad si pentru modul in care a ajutat comunitatea locala.

Pe parcursul celor 90 de minute cat a durat slujba, opt avioane mici, apartinand unor prieteni de-ai lui Popa, au survolat zona, intr-un fel de spectacol aviatic.

Sicriul a fost purtat de la casa parinteasca a lui Popa pana la cimitir, pe o distanta de circa un kilometru si jumatate, pe platforma unui TIR, in timp ce sutele de coroane primite au fost transportate cu un alt TIR.

In momentul in care sicriul a plecat din curtea casei parintesti catre cimitir, multi localnici s-au alaturat, aplaudand, convoiului.
Alin Popa a fost ingropat in cimitirul aflat in curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului, in cripta familiei, alauri de mama sa.

Patronul firmei Edy Spedition, Alin Alexandru Popa, al carui nume apare in TOP 300 Capital, a murit, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident care a avut loc intre localitatile Jebel si Sag, judetul Timis, dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR care venea din sens opus.

Conform TOP 300 Capital, patronul firmei de transport si logistica Edy International Spedition, Alin Alexandru Popa, din Brad, este cel mai bogat hunedorean.

Disparitia milionarului Alin Popa a starnit un val de emotie
Analiza ZF: Cine a fost Alin Popa, milionarul pentru care camioanele au reprezentat viata si moartea
Unul dintre cei mai bogati 300 de romani a murit. Primele imagini de la locul accidentului. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO