Unul dintre cei doi evadati din Capitala s-a predat de bunavoie. Politistii nu reusesc sa-l gaseasca pe celalalt


Ultimul update: Joi 10 Martie 2016 07:09
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016 10:07
Categorie: Stiri actuale

Au aparut noutati in cazul celor doi evadati de duminica din Capitala. Unul dintre ei a revenit in spatele gratiilor - dar celalalt e inca de negasit.

Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, arestat preventiv pentru furt, va avea un nou dosar pentru evadare. El a reusit sa fuga impreuna cu complicele sau Tulli Renato Marius. Cel din urma se afla in arestul sectiei 19 din luna ianuarie, cand a fost retinut de procurorii DIICOT in cadrul unui dosar de frauda informatica. Prejudiciul calculat de anchetatori depasea 200 de mii de euro.

 

Duminica la ora 12, pe cand se aflau in curte la aer, Tulli Renato si complicele sau au escaladat un gard de sarma ghimpata si dusi au fost. Mai multe filtre au fost infiintate imediat pe raza sectiei de unde au evadat cei doi. Agentii din teren sunt cu ochii in patru sa-i prinda cat mai repede pe fugari. Intre timp, toti agentii sectiei au fost chemati de urgenta si au primit fotografiile celor doi. Rand pe rand, echipajele au periat intreaga zona, iar in ajutor a fost chemat si un caine de urma.

Luni dimineata, dupa aproape 20 de ore, Costel Grosu s-a predat. Pe langa verificarile facute de politisti in tot orasul, pentru a-l gasi pe cel de-al doilea fugar, sefii din Politia Romana au ordonat sa fie cercetati toti cei care se fac raspunzatori de evadare. Iar vinovatii vor fi sanctionati.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO