Unchiul comisarului Traian Berbeceanu, gasit mort intr-un lac din Deva. Barbatul era dat disparut de anul trecut

Ultima actualizare: 03-04-2014 07:01

Drama in familia fostului sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, Traian Berbeceanu. Unchiul politistului disparut de acasa de anul trecut a fost gasit fara suflare.

Trupul sau a fost descoperit langa Deva, intr-un lac, aproape de mal de niste pescari. Barbatul de 68 de ani, care avea probleme psihice, locuia singur si fusese vazut ultima oara in luna noiembrie.

De atunci nimeni nu mai stia nimic de el, iar rudele cerusera ajutorul politiei. Barbatul fusese dat in urmarire nationala.

Mai multi pescari aflati pe lacul Cozia, de langa Deva, au observat trupul barbatului plutind pe apa. Oamenii au sunat imediat la 112.

Trupul barbatului era descompus dar, dupa mai multe ore de investigatii, anchetatorii au reusit sa-l identifice. Este vorba despre unchiul comisarului Traian Berbeceanu, disparut de acasa anul trecut in luna noiembrie.

Politistul facuse apel atat la colegii sai, dar si pe pagina proprie de internet pentru a-si gasi ruda. Omul se afla sub tratament medical pentru afectiuni psihice si, se pare, suferea si de Alzhaimer.

"Disparitia lui a fost reclamata la sfarsitul anului trecut.
Poltistii au efectuat mai multe cercetari, a fost dat inclusiv in urmarire nationala. Din pacate a fost gasit pe lacul Cozia
", declara politistii.

Medicii legisti vor spune exact ce s-a intamplat cu barbatul insa, din primele indicii, pare a fi vorba despre
o sinucidere. Politistii spun ca pe trupul sau nu s-au gasit urme de violenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO