CAMERA DE SUPRAVEGHERE. Agentul unei firme de paza, in coma de gradul 3 dupa ce a fost batut de 8 indivizi

Ultima actualizare: 03-04-2014 07:01

Razboi de strada, intr-o localitate din Bihor. 8 indivizi, inarmati cu bate, l-au batut mar pe un paznic de 37 de ani, care i-a dat afara din bar pentru ca faceau scandal.

Atacatorii l-au incoltit pe agentul de paza si l-au pus la pamant intr-o secunda, sub o ploaie de lovituri. Barbatul a ajuns la spital, in coma, unde medicii i-au declarat moartea cerebrala. 

UPDATE ora 15:20 Pentru barbatul de 37 de ani, medicii nu mai pot face nimic. In urma cu putin timp au declarat ca pacientul este in moarte cerebrala. Omul a suferit numeroase fracturi si avea hemoragie interna grava, cand a fost adus la spital. Medicii il mentin in viata numai datorita aparatelor si discuta cu familia despre posibilitatea prelevarii de organe, in vederea realizarii unor transplanturi. Urmeaza ca mama si surorile lui sa decida daca sunt de acord sa-i doneze organele.

In ceea ce-i priveste pe suspecti, acestia sunt cercetati pentru vatamare corporala grava. Este posibil insa, ca in functie de starea victimei, incadrarea juridica a faptei sa fie schimbata in omor.
__________________________

Victima, impreuna cu un coleg, a incercat sa ii calmeze pe scandalagiii care deranjau clientii unui bar. Dupa ce l-au pus la pamant pe barbat, in plina strada, agresorii au disparut in viteza cu o masina.

In imaginile inregistrate de camera de supraveghere instalata chiar in fata primariei se vede cum, la un moment dat, opreste o masina din care se dau jos cei opt agresori. Au navalit pe barbat si l-au izbit pana l-au lasat lesinat pe caldaram, apoi s-au facut nevazuti. La doar cateva minute a trecut intamplator prin zona chiar primarul comunei.

"-Am vazut victima cazuta pe beton, acolo in fata primariei, in parcare. M-am dat jos, am vazut ca totu-i de sange. Mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat acolo si noroc ca imediat a venit o salvare.

-Victima era constienta?

- Nu, nu, nu. Era inconstienta, deci era picata jos. "

Conflictul intre bodyguard si agresori a inceput la barul din sat, unde victima si un coleg de-al sau au fost chemati sa potoleasca niste scandalagii.

Nu doar ca nu au reusit sa ii linisteasca pe scandalagii, dar acestia au devenit violenti chiar cu agentii firmei de paza. Cand si-au dat seama ca sunt in inferioritate, acestia au incercat sa fuga. Doar unul dintre ei a reusit sa scape teafar.

Trei dintre suspecti au fost deja identificati, iar doi dintre ei se afla in arestul politiei. Barbatul lovit cu bestialitate este in stare foarte grava la Spitalul din Oradea, iar medicii fac eforturi disperate sa-l salveze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO