Un tanar risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare dupa un scandal pornit intr-o discoteca din Hateg

Ultima actualizare: 29-12-2013 07:04
duba politie

Un tanar de 25 de ani din Hateg, judetul Hunedoara, a fost arestat preventiv, pentru omor calificat, dupa ce, in urma unui conflict izbucnit miercuri, intr-o discoteca, a lovit cu un pahar spart un adolescent, care a murit in drum spre spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nitu, a declarat, joi, ca Politia Hateg a fost sesizata, miercuri, ca intr-o discoteca din localitatea Ostrov, a avut loc un conflict spontan intre doi tineri.

"Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului a stabilit faptul ca in urma unui conflict spontan declansat pe fondul consumului de alcool un tanar de 25 de ani, din Hateg, a lovit de mai multe ori cu un pahar spart, la gat, un adolescent de 18 ani, din localitatea Capreni, judetul Gorj. In urma celor cinci plagi injunghiate, victima a decedat in drum spre Spitalul din Hateg. Suspectul a fost retinut si prezentat Tribunalului Hunedoara, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pentru omor calificat", a mai declarat Nitu.

Ancheta este coordonata de un procuror de la Parchetul Tribunalului Hunedoara. Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca pedeapsa cu inchisoarea intre 15 si 25 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO