Un tânăr din Galați a dat foc unui birou în gara CFR și a încercat să violeze o femeie

Ultima actualizare: 01-06-2020 09:45

O femeie de 50 de ani, care lucrează ca împiegat de mișcare într-o gară din județul Galați, a trăit noaptea trecută un adevărat coșmar.

Un tânăr de 25 de ani a atacat-o, a încercat să o violeze, i-a furat banii și un telefon mobil, apoi a vrut să incendieze clădirea, ca să șteargă urmele.

Nimeni altcineva nu se afla în acel moment în gară, ca să poată sări în ajutorul femeii.

Un coleg a auzit prin staţie tot chinul la care a fost supusă şi a dat alarma. Agresorul, recidivist, a fost reţinut de poliţişti.
Scenele absolut incredibile s-au petrecut în biroul impiegatului din gara Ivești, din județul Galați. Aproape de ora 5 dimineață, individul de 25 de ani a dat buzna peste femeia care era singură în birou.

După ce a chinuit-o și a tâlhărit-o, individul de 25 de ani a încercat să incendieze gara și a fugit.

Femeia de 50 de ani a lăsat stația deschisă, iar un coleg, care a auzit ce se petrecea în gară, a sunat la 112. A fost găsită în stare gravă, și preluată de un echipaj de la ambulanță.

Mihai Polinschi, Serviciu de Ambulanță Galați: "Victima prezența următoarele leziuni: un traumatism cranio-facial cu plagă contuză în regiunea temporală dreaptă, o toragie - deci sângerare - pe urechea dreaptă, dovadă că traumatismul era destul de puternic; de asemenea, prezența arsuri de gradul doi și trei pe întreg membrul toracic drept, având loc și un incendiu, o pătură pe un reșou, în timpul agresiunii".

Medicii spun că femeia era în stare foarte gravă. A reușit totuși să le dea polițiștilor un indiciu, care i-a ajutat să îl identifice pe autor: îi lipsesc două degete de la mâna dreaptă. Anchetatorii l-au reținut și au găsit asupra lui și bunurile furate.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: "Agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, încercând totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou".

Individul de 25 de ani a mai avut probleme cu legea. Anul trecut a fost eliberat din penitenciar, unde fusese închis pentru viol.

Gara din comuna Ivești, că multe altele de la sate, nu are paznic și de multe ori se întâmplă ca angajații CFR să lucreze singuri. Individul care a chinuit-o pe femeie este cercetat acum pentru tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO