Batut cu salbaticie cand iesea de la o petrecere, a murit dupa 2 saptamani de coma. Atacul care a ingrozit Brasovul

Ultima actualizare: 05-09-2016 06:59

Final tragic al unei altercatii dintr-un club din Brasov. Un tanar de 31 de ani a murit dupa 15 zile de agonie in spitalul judetean din Brasov.

Altercatia a avut loc pe 14 august in fata unui club din centrul civic al Brasovului in jurul orei 4 dimineata. Victima se afla la petrecerea burlacilor organizata de un prieten care urma sa se casatoareasca. Distractia a fost intrerupta cand trei indivizi l-au agresat pe un amic al tanarului.

Anchetatorii spun ca el a intervenit sa-si apere prietenul, dar a devenit tinta atacului. Unul dintre necunoscuti l-a lovit cu piciorul in cap si l-a lasat la pamant. Echipajul de urgenta chemat la fata locului l-a resuscitat timp de 25 de minute, pentru a-l readuce la viata. Din pacate, tanarul s-a stins doua saptamani mai tarziu, in spital. Apropiatii spun ca era un om linistit si nu obisnuia sa frecventeze barurile

Timp de 15 zile familia tanarului ranit a sperat ca isi va reveni din coma, dar el nu nu a mai devenit constient nicio clipa. Loviturile incasate de la unul dintre agresori au fost foarte puternice si i-au produs traumatisme severe. In plus, victima nu a primit primit ajutor in cel mai scurt timp. Dupa ce tanarul a ramas inconstient aici pe asfalt in fata clubului, agresorul a plecat fara sa il intereseze de soarta lui.

Abia la un moment dat niste tineri iesiti din club au sunat la 112 iar la fata locului a ajuns o ambulanta. A fost transportat de urgenta la Spitalul judetean din Brasov unde a ramas internat la terapie intensiva. Desi medicii s-au straduit sa ii salveze viata, tanarul nu a rezistat. Politistii au reusit sa-i identifice pe cei implicati in conflict.

La audieri, suspectul a sustinut ca a actionat in legitima aparare. O camera de supraveghere din zona l-a suprins in imagini pe un tanar care a fost martor la incaierare, iar acum anchetatorii il cauta pentru a afla de la el ce s-a intamplat. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, iar daca initial a fost acuzat de vatamare corporala, acum el este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO