Un tânăr din Bacău a fost înjunghiat după ce a dat mesaje unei fete. Cum a fost posibil

Ultima actualizare: 23-09-2021 17:31

Pentru că i-a dat câteva mesaje unei fete, un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Bacău s-a trezit atacat de cel care se pretinde iubitul fetei și, după o ceartă aprigă, a fost înjunghiat. Atacatorul este cercetat acum pentru tentativă de omor.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă să își petreacă următorii 15 ani în spatele gratiilor.

Înfuriat de faptul că iubita lui a primit câteva mesaje de la un alt băiat din sat, suspectul s-a dus la cârciumă hotărât să îi ceară socoteală rivalului. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, apoi s-au luat la bătaie. Un martor a sunat la 112.

Martor: "Ăsta i-a dat cu cuțitul, dar eu am crezut că i-a dat cu pumnul. Ăsta să se apere, i-a dat și el câteva și după aia l-a aruncat pe scări. După asta a intrat în ogradă și s-a pus deodată jos. Am sunat la salvare."

Nimeni nu și-a dat seama că suspectul a folosit un cuțit decât în momentul în care victima s-a prăbușit. Rănitul a ajuns la spitalul din Bacău înjunghiat în piept, iar medicii încearcă să îi salveze viața.

Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgențe Bacău: "Pacientul a ajuns la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată la nivelul toracelui și în prezent este în sala de operație."

Mama victimei spune că a aflat despre ce s-a întâmplat târziu, în noapte, iar acum se teme pentru viața fiului ei.

Reporter: Se cunoștea cu băiatul ăsta?

Doina Diaconu, mama victimei: "Da, se cunoșteau. Cică l-a amenințat de mai înainte că îi face rău."

Reporter: V-ați speriat când ați auzit ce a pățit?

Doina Diaconu, mama victimei: "Ce să fac... te sperii, na. Eu știu acum cum o fi, nu știu."

În acest moment, ancheta este în plină desfășurare. Atât suspectul cât și martorii sunt audiați de către polițiști.

Deși, inițial, fapta a fost încadrată ca "loviri sau alte violențe", medicii spun că viața victimei a fost pusă în pericol, așa că a fost schimbată încadrarea juridică în tentativă de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO