Un tânăr a vrut să se arunce de la 50 de m, după o ceartă cu iubita. Reacția poliției


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 18:00
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 17:04
Categorie: Stiri actuale

Clipe de intense negocieri pentru viaţa unui tânăr de 29 de ani din Baia Mare, care ameninţa cu sinuciderea. Politistul-negociator, cu o bună pregătire psihologică, l-a abordat cu abilitate pe cel care se urcase într-un turn de 50 de metri înălţime.

 

Omul era supărat că iubita voia să se despartă de el. În final, după ce atât femeia, cât şi mama tânărului au ajuns acolo şi au încercat să stea de vorbă cu el, bărbatul şi-a abandonat planul şi a coborât în siguranţă.

Poliţiştii au primit apelul de urgenţă în jurul orei 11, când bărbatul urcat pe turnul unei platforme din Baia Mare ameninţa cu sinuciderea, supărat peste măsură pe iubita lui, cu care se certase.

Oamenii s-au adunat în jurul clădirii şi au încercat să îl convingă să coboare, însă n-a fost chip. Un negociator, apoi mama şi iubita au avut, în final, câştig de cauză.

Poliţiştii l-au urcat într-o ambulanţa şi tânărul va fi supus la spital unor investigaţii psihiatrice. Tânărul ar putea fi amendat cu sume între 3000 şi 7500 de lei, pentru că a alarmat fără motiv poliţia.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultima dorință a unui bărbat, înainte să se sinucidă asistat. „Mărturisesc, a fost greu”
Şi-a transmis sinuciderea LIVE pe Facebook. Înainte și-a împușcat iubita și pe fiul ei. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO