Un sofer din Suceava sustine ca nu si-a dat seama ca a trecut peste un barbat din cauza gropilor


Ultimul update: Luni 18 Martie 2013 06:44
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2013 11:21
Categorie: Stiri actuale
Gropi

Politistii suceveni au depistat, joi, un sofer din comuna Balcauti care este acuzat ca a trecut cu masina peste un barbat cazut pe sosea si care a murit la spital, soferul sustinand ca nu si-a dat seama ce a facut din cauza drumului.

Politia din Siret a fost sesizata, miercuri, ca un barbat din Balcauti a murit la Spitalul Municipal Radauti, iar din verificari s-a stabilit ca barbatul a fost gasit cazut pe partea dreapta a strazii "Stilo" din Balcauti si se afla in stare avansata de ebrietate. El a fost transportat la Spitalul Municipal Radauti, unde a murit.

In urma necropsiei efectuate joi, s-a constatat ca moartea a fost violenta si s-a datorat socului traumatic si hemoragic survenit din cauza unui politraumatism prin comprimare la nivelul bazinului, abdomenului si bazei toracelui drept.

Politistii au examinat hainele pe care le purta barbatul la internare, iar pe pulover a fost identificata o urma a unei anvelope si au stabilit ca in cauza se poate vorbi de un accident rutier cu fuga de la fata locului.

In urma cercetarilor, politistii l-au identificat pe suspect, un barbat in varsta de 40 de ani, din Balcauti, care marti seara a condus autoturismul pe strada unde a fost gasit barbatul accidentat.

Acesta a declarat ca a trecut peste un obstacol aflat pe drum, dar ca nu a dat importanta intrucat drumul comunal are multe gropi.

Politistii fac in acest caz cercetari pentru stabilirea imprejuarilor producerii accidentului urmand sa fie facute si expertize traseologice si tehnice.

Sursa: Pro TV

Tags: spital, gropi,

VIDEO PROTVPLUS.RO