Un șofer care a provocat un accident cu 3 victime susține că urmărea hoții care i-au furat 650.000 de lei

Ultima actualizare: 24-11-2020 23:09
Accident

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs marţi seară în localitatea Jilava, după ce un bărbat s-a angajat în urmărirea unor persoane care i-ar fi furat din maşină 650.000 de lei.

Șapte persoane au fost implicate în incident, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

"La data de 24 noiembrie, în jurul orei 17:44, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La ora 17:53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti", informează IPJ.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Măgurele, criminalişti, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, dar nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

"Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale", precizează Poliţia Ilfov.

 

Bărbatul care a sunat la 112 a declarat ca venea de la bancă de unde scosese suma de 650.000 de lei și apoi a mers acasă. A lăsat geanta cu bani în mașină pentru câteva minute, însă a observat că două persoane au deschis ușile autoturismului și au plecat cu banii. Acesta susține că a pornit în urmărirea lor, însă a făcut accident, lovind și alte mașini din trafic, iar presupușii hoți au reușit să fugă cu banii.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora şi stabilirea cu exactitate a situaţiei şi de fapt şi de drept, precum şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO