Un profesor de la Universitatea de Nord din Baia Mare, gasit mort de studenti in sala de curs


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2013 06:43
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2013 13:26
Categorie: Stiri actuale
profesor sala

Caz socant la Universitatea de Nord din Baia Mare, unde un profesor a fost gasit mort in sala de curs, chiar de catre studentii sai.

La inceput, acestia au crezut ca dascalul, in varsta de 51 de ani, se simte rau si au incercat sa-l ajute, insa si-au dat seama imediat ca sunt depasiti de situatie si au chemat politia.

Mihai Svab era profesor la Facultatea de Stiinte Economice de mai bine de 20 de ani. Cu cateva minute inainte sa fie gasit fara viata, colegii lui spun ca glumise cu ei si nu parea de loc sa se simta rau. Studentii l-au descoperit cazut langa catedra. Criminalistii sositi la fata locului spun ca n-au descoperit urme de violenta pe trupul lui.

Colegii profesorului nu isi pot explica moartea acestuia, cu atat mai mult cu cat nu li s-a plans niciodata ca ar avea probleme de sanatate.

Daniela Birto, secretara: "Am plecat acasa si dimineata impreuna cu domnul profesor. Am povestit de orar, nu parea sa aiba probleme am si ras cu el. Era foarte apreciat, toti studentii au ramas socati nu le vine sa creada. A mai ras cu ei si dimineata. Nu pot sa-mi revin inca."

Urmeaza acum ca medicii legisti sa stabileasca din ce cauza a murit profesorul.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO