Preotul alergat de enoriasii prin biserica a patit-o iar. Culmea, acum l-au scapat penticostalii

Ultima actualizare: 26-10-2012 13:32

Pacea Domnului s-a indepartat mult de o biserica din Craiova, unde a fost schimbat preotul. Dar credinciosii n-au fost de acord cu mutarea si vor sa-l goneasca pe noul parinte.

Daca la inceputul lunii l-au fugarit prin biserica si au fost aproape sa intre peste el in altar, duminica s-au razboit iarasi la slujba.

De data aceasta, in ajutorul preotului contestat au sarit angajatii cimitirului, care sunt insa penticostali. Cand au vazut "noua alianta", ortodocsii au luat foc si n-au mai tinut cont ca suntem in postul Pastelui.

La fel cum s-a intamplat si acum doua saptamani, "grupul ultras" al enoriasilor a asteptat jumatatea slujbei pentru a porni atactul impotriva actului preot. La inceptul lunii acesta s-a aparat singur de furia populara si s-a refugiat in altar.

Duminica a primit un ajutor neasteptat de la groparii si ingrijitorii cimitirului din subordinea lacasului de cult. Acestia, penticostali cu totii, spun ca preotul le da o paine de mancat si n-ar vrea ca el sa mai plece.

De cealata parte, contestatarii actualului duhovnic sustin ca angajatii cimitirului fac legea si cer spaga pentru serviciile lor.

Sub privirile sfintilor zugraviti pe pereti, scandalagiii isi aruncau zelosi acuzatii. Pe langa tinta principala, noul preot, exista si una secundara, groparii care ii luasera partea.

Afara asteptau aproximativ 100 de persoane care n-au mai vrut sa participe la liturghie cand au vazut ca in Casa Domnului intra grupul de penticostali.

Dupa mai bine de o ora, preotul si-a reluat slujba, insa in biserica au ramas doar penticostalii, semn ca razboiul cu enoriasii nu s-a incheiat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO