Alexandru Coman, un om de afaceri sibian, stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit mort în Capitală, în Pădurea Băneasa din București.

Acesta fost găsit în proximitatea căii ferate și se află într-o stare avansată de putrefacție. Conform polițiștilor, bărbatul s-a sinucis, fiind găsit spânzurat.

„În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112,Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Sibianul în vârstă de 49 de ani a dispărut în data de 21 octombrie. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

Acesta figurează și în secțiunea „Persoane dispărute”, pe site-ul Poliției Române.

Potrivit anunțului postat de poliție atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București.

Cristina Dobre, corespondent PROTV: „Trupul omului de afaceri Alexandru Coman a fost descoperit de un trecător, într-o lizieră din zona Băneasa a Capitalei. Cel care l-a găsit a sunat imediat la 112, acolo s-au deplasat Polițiștii Secției 2 iar potrivit procedurii, au fost chemați și polițiștii de la Omoruri. Anchetatorii au constatat că bărbatul era spânzurat iar trupul era într-o stare avansată de descompunere. Și-ar fi pus capăt zilelor în urmă cu trei luni. Când a plecat de acasă, apropiații săi au spus că avea cu el doar telefonul și portofelul, fără să ia după el și un încărcător, laptopul pe care îl folosea destul de des, sau haine de schimb. Bărbatul de 49 de ani fusese dat dispărut de familie în luna octombrie 2021, prima dată pe Facebook, rețelele sociale, iar apoi s-au adresat Poliției, care a publicat anunțul la secțiunea „Persoane dispărute”. Alexandru Coman era un afacerist binecunoscut, stabilit de 15 ani în Capitală. De loc din Sibiu, avea afaceri în domeniul imobiliar, precum și în cel al plantelor decorative. Se pare că acesta intrase într-o depresie profundă după ce s-ar fi despărțit, spun anchetatorii, de soția sa cu care avea și doi copii.”