Disparitie stranie, care aduce cu o rapire, dupa ce un kuweitian de 79 e de negasit, in Cheia. Cine este barbatul

Dată publicare: 06-08-2015 16:42
Dată actualizare: 09-08-2015 07:01


Disparitie cel putin stranie, care aduce chiar cu o rapire, in statiunea Cheia. Un petrolist bogat din Kuweit este de negasit de miercuri de la pranz.

Zadarnic l-au cautat pana acum, peste 200 de politisti, jandarmi si voluntari. Barbatul in varsta de 79 de ani, vine in fiecare an, in vacanta cu familia in Romania. Se deplaseaza in baston, asadar e greu de crezut ca singur ar fi putut sa ajunga singur prea departe.

Mohamed Ta Albaghli are o casa de vacanta la Cheia. Localnicii spun ca de 20 de ani vine aici vara, cu rudele. Ca sa nu fie deranjat de ceilalti membri ai familiei, mai ales ca are 79 de ani obisnuieste sa isi inchirieze o camera la o pensiune din localitate. De acolo a plecat ieri la pranz sa se plimbe si nu s-a mai intors.

Spre seara, angajata pensiunii care ar fi trebuit sa stea in preajma petrolistului a alertat autoritatile. Imediat numerosi politisti, jandarmi si voluntari s-au mobilizat sa-l caute, in mare secret, departe de ochii presei. In control a venit inclusiv o masina a Ambasadei Statului Kuweit la Bucuresti.

Localnicii stiau despre kuweitianul disparut ca ar face parte dintr-o familie foarte instarita care are afaceri cu titei. Faptul ca nici pana la aceasta ora nu a fost gasit, desi se deplasa in baston, ii determina pe multi sa faca scenarii.


Autoritatile romane refuza deocamdata sa dea detalii despre aceasta disparitie misterioasa. Politia a facut publice numai semnalmentele barbatului. La data disparitiei Mohamed Ta Albaghli era imbracat intr-un vesmant traditional arabesc, de culoare alba, avea capul descoperit si folosea un baston din lemn de culoare neagra, cu inscriptii argintii.
 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO