Un luptator de la trupele speciale a ajuns la spital, dupa o actiune in forta. Barbatul a incercat sa sparga o usa cu umarul

Ultima actualizare: 30-05-2014 07:09

O actiune de capturare a unui individ urmarit international s-a terminat la spital pentru un luptator de la trupele speciale ale Politiei din Suceava.

La perchezitii, barbatul a refuzat sa deschida o incapere securizata si politistul a fortat usa atat de tare incat si-a rupt mana si a avut nevoie de ingrijiri. Suspectul, cautat in Franta pentru trafic de droguri si pe numele caruia exista un mandat european de arestare, a fost retinut.

Autoritatile franceze au cerut sprijinul politistilor romani ca sa-l captureze pe barbatul din Suceava. Dupa ce a fost localizat, a urmat un filaj, iar masina lui a fost blocata in trafic. Individul a fost inconjurat de agenti si retinut.

"Au procedat la punerea in aplicare a unui mandat european de arestare pe numele unui barbat de 31 din Suceava, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri si asociere in vederea comiterii de infractiuni", explica Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

S-au facut perchezitii in doua apartamente si un club. La una dintre adrese, luptatorul de la trupele speciale a fost nevoit sa intervina, ca sa poata deschide o usa securizata.

"Proprietarul a refuzat sa deschida respectivul sistem de inchidere. In cadrul actiunii, unul din agentii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale a suferit leziuni la brat in urma actiunii intreprinse", a mai spus inspectorul principal Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.

Colegii l-au transportat imediat pe ofiter la spital, iar medicii i-au pus mana in ghips.

Barbatul retinut a ramas in custodia politiei. Localnicii spun ca era in Romania de cel putin 5 ani si ca in trecut ar mai fi avut probleme cu legea.

Marti, barbatul va fi prezentat judecatorilor de la Curtea de Apel Suceava pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO