Un hoţ din Buzău a fugit de sub ochii poliţiştilor, la reconstituire. Ce a făcut apoi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2018 13:12
Categorie: Stiri actuale
cautari politie

Un tânăr din localitatea buzoiană Zoreşti, suspectat de 6 furturi, a scăpat din mâinile poliţiştilor la reconstituirea faptelor sale.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zoreşti, bănuit că la începutul acestei luni a pătruns în şase imobile din localitate şi a sustras bunuri şi diferite sume de bani, a fost dat în consemn şi este căutat după ce a fugit de lângă poliţişti în timpul unei reconstituiri, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"Poliţiştii de la Secţia 3 de Poliţie rurală Berca făceau verificări cu privire la mai multe furturi din locuinţe comise în ultimele două săptămâni pe raza localităţii Zoreşti, iar din activităţi a rezultat că tânărul de 18 ani era principalul bănuit. Ulterior, pe timpul unor activităţi procedurale privitoare la actele de furt sesizate, tânărul care nu era din în stare de reţinere şi nici sub efectul vreunei măsuri privative de libertate s-a sustras cercetărilor", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit acestuia, tânărul a fost dat în consemn, poliţiştii desfăşurând activităţi specifice pentru depistarea şi prinderea lui în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

"Se aude că l-au scăpat la reconstituire. A mai spart o casă în noaptea aia. Și acum tot asa îl caută, ca și ieri, cu câinii de la Poliție. Chiar dacă nu era arestat, tot e cam aiurea pentru polițiști să îl piardă chiar când îl identificaseră.”, a declarat un localnic pentru Reporter Buzoian.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO