Un fotbalist de 23 de ani din Capitala a murit pe stadion.A ignorat medicii

Ultima actualizare: 10-09-2012 07:50

Ignorarea avertismentelor medicale l-a costat viata pe
un fotbalist de 23 de ani din Capitala. Dupa ce i-au depistat niste probleme la inima si l-au internat cand a lesinat intr-un meci amical, doctorii i-au spus sa nu mai calce o vreme pe teren.

Tanarul nu a ascultat si luni seara a cazut secerat in timp ce juca fotbal cu prietenii. Baiatul se juca pe un teren din incinta stadionului Lia Manoliu. Amicii au anuntat serviciile de urgenta. Medicii au inceput resuscitarea, care a continuat in ambulanta si inca o ora si jumatate la spital. In jurul orei 23 a fost pronuntat decesul. Politia asteapta acum dosarul necropsiei.

Andrei Mutulescu a inceput sezonul la Farul Constanta acolo unde i s-au descoperit probleme la inima. Institutul de Medicina Sportiva l-a declarat insa sanatos, in toamna anului trecut. Acum 2 luni, Mutulescu a lesinat pe teren, intr-un amical in care juca pentru Juventus Bucuresti. A stat internat o saptamana si i s-a interzis sa faca efort pana in aceasta vara. Sfat ignorat, din moment ce a insistat sa participe la partida de aseara.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO