Un fost consilier judetean din Maramures a demisionat din PSD: "Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei"

Ultima actualizare: 04-02-2017 06:59
Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Fostul consilier judetean al PSD Maramures si trezorier al filialei, Calin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anuntat miercuri seara pe pagina sa de socializare ca si-a dat demisia din partid.

Calin Andrei Tuns a precizat ca prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal si legea gratierii nu se mai regaseste in PSD asa cum l-a cunoscut, relateaza Agerpres.

"Nu asa se guverneaza in anul 2017! Dragnea, Grindeanu si Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul in care au incercat sa bage pumnul in gura poporului roman mi-au semnat demisia din PSD! Ei!", a precizat Calin Andrei Tuns.

Acesta a mai afirmat ca premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului sau care se regaseste pe peretele Memorialului Durerii din Sighet.

"Inchei citandu-l pe Ion Ratiu: 'Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru ca tu sa poti sa nu fii de acord cu mine!' " a mai precizat in postarea sa, fostul consilier judetean al PSD Maramures.

Calin Andrei Tuns a mai amintit ca, de-a lungul anilor de activism politic in PSD Maramures, a cunoscut numerosi profesori, medici, avocati, studenti, elevi, muncitori, antreprenori, femei si barbati, iar multi dintre acestia sunt indignati de ceea ce s-a intamplat marti seara si noaptea trecuta.

Alti doi social democrati au demisionat miercuri din partid. Este vorba de Adrian Ionut Gadea care si-a dat demisia din functia de deputat. El fusese ales pe listele PSD in Teleorman. Si fostul deputat PSD din perioada 2012-2016 Aurelia Cristea, care este initiatoarea legii antifumat, si-a dat demisia din partid.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO