Un depozit de bauturi alcoolice a ars din temelii, in Iasi. Paguba se ridica la 100.000 de euro

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25

Incendiu puternic in orasul Pascani din judetul Iasi. Depozitul de bauturi alcoolice al unui om de afaceri a ars din temelii, iar flacarile s-au inaltat, pana la 7 metri, alimentate de produsele extrem de inflamabile.

Au fost solicitate echipaje de pompieri din cateva orase limitrofe, insa din toata hala nu s-a mai putut salva nimic. Focul a fost vazut de cativa localnici noaptea trecuta in jurul orei 22. Speriati de fumul inecacios si de flacari, oamenii au sunat de urgenta la 112.

Facarile au cuprins intreaga cladire care se afla langa mai multe locuinte, dar si langa sediul societatii de distributie a apei. Pentru ca hidrantii din zona nu functionau, ofiterii au solicitat ajutorul colegilor din Iasi si Targu Frumos.

Timp de 3 ore pompierii s-au luptat cu flacarile, insa nu au reusit sa salveze nimic din interior. Din fericire, toate persoanele pe o raza de cateva sute de metri au fost evacuate la timp.

Ofiterii ISU sustin ca focul a pornit de la un scurtcircuit. Din pacate, afacerea de aproape 100.000 de euro nu era asigurata.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO