Un cuplu din Piteşti, căutat de poliţie. Ce au făcut cei doi în scara unui bloc


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 17:42
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 16:31
Categorie: Stiri actuale

Poliţiştii din Piteşti caută un cuplu de hoţi, care a intrat într-un bloc ca să ceară bani pentru un caz social. La plecare, cei doi au plecat cu o bicicletă lăsată pe hol, la etajul 10.

Cum blocul are mai multe camere de supraveghere, furtul a fost filmat din multe unghiuri şi imaginile au ajuns la anchetatori.

Cei doi au stat o vreme în parcarea blocului, până când au văzut că iese cineva din scara. Bărbatul aleargă să prindă uşa deschisă ca să nu fie nevoit să sune la interfon.

Oamenii povestesc că bărbatul şi femeia au sunat la uşile apartamentelor şi cereau bani pentru tratamentul unui copil bolnav. Au şi primit o mică suma. La sfârşit, însă, au plecat cu bicicleta. Camerele de supraveghere îl surprind pe bărbat când se urcă în şa şi e gata să cadă.

Teodor Nania, păgubit: "Mă gândeam "Cine, Doamne, iartă-mă, a urcat până la etajul 10, ca să ia o bicicletă" ? Ne-am uitat pe camere, blocul are supraveghere video şi pe camere se vede clar, erau foarte liniştiţi, au plecat ca şi cum era bicicletă lor şi stau aici în bloc".

Poliţiştii au intrat şi ei în posesia imaginilor şi îi caută pe suspecţi.

Cei doi risca o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 ani pentru furt şi complicitate.

VIDEO PROTVPLUS.RO