Un consilier al premierului Mihai Tudose îi cere demisia lui Dragnea

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Gheorghe Piperea
Inquam

Avocatul Gheorghe Piperea, care este consilier onorific al premierului Mihai Tudose, a cerut demisia lui Liviu Dragnea, ”pentru a putea să-și probeze nevinovăția”.

Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-și "probeze nevinovăția" și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merită salvată chiar își în cazul politicienilor? 

Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote că leul tocmai ce dădu colțul pe după 4,7. Iar Robor se duce hăt - dincolo de 2,2. Iar inflația mergea și ea în bălăriile unde fu invitată de profetul vieții de la BNR.

Up date 2 : chestia cu prezumția de vinovăție era un sarcasm la adresa lui Iohannis; chestia cu demisia nu e niciun sarcasm; chiar avem și altceva de făcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a dlui Dragnea.” - a scris pe Facebook avocatul Gheorghe Piperea.

DNA a anunţat că a început urmărirea penală a liderului PSD, Liviu Dragnea, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri.

Grupul iniţiat în anul 2001 are ca principal scop obţinerea frauduloasă a unor sume importante din contractele finanţate din fonduri publice, prin comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, pentru favorizarea firmei Tel Drum.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO