O femeie a murit după ce un camion cu lemne s-a prăbușit peste ea, în Dâmbovița


Ultimul update: Vineri 22 Noiembrie 2019 14:30
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 11:08
Categorie: Stiri actuale

Tragedie în vineri dimineaţă pe Drumul Naţional 71, la ieşirea din Fieni, în judeţul Dâmboviţa. O femeie de 62 de ani care mergea pe marginea şoselei, într-o porţiune cu restricţii, a murit strivită de încărcătură unui camion!

Maşina plină cu lemne intrase cu viteză prea mare într-o curbă periculoasă, spun martorii. Iar când şoferul a pus frână, vehicului a intrat în balans şi s-a răsturnat în şanţ.

Femeia mergea spre casa părinţilor ei, când s-a întâmplat nenorocirea. Şoferul camionului cu lemne, un bărbat de 31 de ani, este bănuit că a accelerat, ca să prindă semaforul verde.

Ovidiu Burcea, martor: "A mers pe drum şi tirul ăsta a frânat, a văzut semaforul şi a frânat, şi a luat-o cu laterală şi a băgat-o în şanţ. A prins-o dedesubt."

Bogdan Alin, martor: "A avut viteză, domne! L-am auzit de acolo, de sus, a frânat pe curbă şi n-a mai putut să redreseze maşina şi a intrat în femeie. Şi practic a avut viteză, nu a mai putut să oprească!"

Imediat au venit echipaje de ambulanţă, pompieri şi SMURD. Din păcate însă, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

Șocate de cele petrecute, rudele victimei caută explicaţii.

Maria Nuță, cumnata victimei: "Se ducea aici, la animale, ea stă la bloc în fiecare zi, ea venea pe drumul ăsta, Fieni - Moţăieni".

Robert Părașcu, nepotul victimei: "Venea către casă, are casă aici, mai sus. De obicei venea cu maşina, cu soţul dânsei, aici e casa părintească."

Localnicii se plâng ca de mai bine de un an, în zona aceea se petrec accidente gravee, după ce un mal s-a surpat, iar drumarii au peticit zona, însă nu au făcut o consolidare temeinică.

Sorin Bălașa, localnic: "O să se mai întâmple situaţii d-astea, pentru semaforul ăsta şi pentru 4 mp. Au mai fost accidente, nu se face nimic."

Localnică: "Nu face nimeni, nimic, de o jumătate de an! Să moară lumea şi pe urmă să facă şi ei ceva!"

Şoferul camionului este cercetat penal pentru ucidere din culpă.
 

 

Accident bizar. Șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă
Șofer român, arestat pentru că transporta un container frigorific plin cu migranți
Momentul în care un TIR derapează și trece milimetric pe lângă oameni. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO