Un bărbat din Tulcea, care era în stare de ebrietate, a intrat într-o mașină care circula regulamentar

Dată publicare: 12-03-2021 08:14
Dată actualizare: 12-03-2021 09:25


De la bar direct la spital. Este păţania unui bărbat de 41 de ani din Tulcea care a intrat într-o mașină care circulă regulamentar.

Şi a făcut asta în calitate de pieton. Polițiștii ajunși la fața locului au recunoscut că mai rar le-a fost dat să vadă un astfel de accident.

Totul s-a întâmplat în localitatea Malcoci, la nici 10 km de municipiul Tulcea. Martorii povestesc că, după câteva pahare bune de alcool, bărbatul s-a ridicat de la masă şi a luat-o la drum. A vrut să traverseze strada, la doar 2-3 metri de trecerea de pietoni.

Șoferul maşinii: ”Aici mi-a ieşit în faţă! Din magazin de aici, l-am văzut alergând încoace, pur şi simplu."

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au încercat să îşi dea seama cum s-au petrecut lucrurie, mai ales că accidentul a avut loc la câţiva metri de trecerea de pietoni. A încercat să le explice şoferul.

Varianta şoferului o susţin chiar şi amicii de pahar ai pietonului turmentat.

Bărbat: "A plecat de lângă mine şi când a ajuns aici, poc! Nu știu dacă s-a asigurat că era băut".

Şi poliţiştii, dar şi cadrele medicale, au constatat lucrul acesta când au încercat să îi acorde primul ajutor.

Ali Kilo Salah, medic de ambulanță, Tulcea: "Are traumatism cranian, plăgi craniene frontale şi parietal şi este în stare de ebrietate".

Din primele verificări poliţiştii susţin că bărbatul a vrut să traverseze strada în viteză, fără să se asigure, şi a intrat în maşina condusă de şoferul de 51 de ani, care a oprit imediat.

Cetăţeanul turmentat avea o alcoolemie 0,94 miligrame pe litru în aerul expirat. Acum este bun de plată pentru daunele provocate autoturismului.


VIDEO PROTVPLUS.RO