Un barbat din Tecuci acuza mai multi politisti locali ca l-ar fi agresat. Ce s-a intamplat in realitate in centrul orasului

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55

Un barbat din Tecuci a fost protagonistul unor scene incredibile in piata din centrul orasului. Individul de 38 de ani a fost implicat intr-o altercatie cu mai multi politisti locali pe care i-a acuzat ca l-ar fi lovit fara motiv.

Tot scandalul a fost filmat si a devenit viral pe internet.

"Bai, ia mana de pe mine! Iesi de aici! Iesi de aici! Lasa-ma in pace, nu ti-am facut nimic! Iesi, ca nu ti-am facut nimic. De ce dai in mine, mi-ai umflat ochiul, de ce-ai dat in mine?"

Scandalul a inceput in momentul in care barbatul de 38 de ani a vrut sa parcheze masina in piata centrala din Tecuci, intr-un loc rezervat taximetrelor. Un politist local i-a facut semn sa isi continue deplasarea, dar soferul ar fi injurat. In caterva secunde, barbatul de la volan a inceput sa tipe ca agentul l-ar fi lovit peste fata.

Nu mai putin de 8 politisti locali au inconjurat masina, dar nu au reusit sa il faca pe barbat sa coboare. Unul dintre ei, insa, i-a oprit autoturismul si i-a luat cheia din contact.

Pe filmare se aude cum barbatul refuza sa se legitimeze. Castiga, insa, rapid, simpatia celor care asistau la acest circ, iar unii incep sa strige la politisti.

Scandalul nu a fost aplanat pana cand barbatul nu a primit inapoi cheia masinii. Comandantul politiei locale din Tecuci a facut o ancheta interna din care reiese ca nimeni nu l-ar fi lovit pe sofer.

Comandant Politia Locala Tecuci: "Politistul local spune ca l-ar fi injurat pe el, conducatorul auto spune ca a injurat locurile de parcare. Inteleg din imagini ca, dupa acest episod, politistul local l-ar fi lovit pe conducatorul auto. Nu este absolut deloc adevarat. Nu avea niciun fel de vanataie pe obraz. La ora 12.40, cand a fost adus la sediu, nu avea absolut nimic. Probabil a folosit automutilarea, asta este explicatia mea."

Comandantul Politiei Locale din Tecuci sustine ca oamenii sai au procedat legal.

Barbatul de 38 de ani a scapat, deocamdata, fara nicio sanctiune din partea politistilor locali. Agentii sustin ca il stiu foarte bine si ca ar fi mai avut probleme cu legea, motiv pentru care ar fi stat in inchisoare, in strainatate, 12 ani.

Omul considera ca politia locala din Tecuci a comis un abuz, motiv pentru care a si depus o plangere penala la Parchet. Din ancheta interna a comandantului a reiesit, insa, ca oamenii lui si-au facut datoria, iar agentul acuzat ca l-ar fi lovit pe sofer e nevinovat.

Dupa ce a dat o prima declaratie scrisa, barbatul a fost chemat la sediul politiei locale pentru a fi sanctionat, dar a refuzat sa se mai prezinte.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO