Un barbat din Gorj a chemat de urgenta pompierii sa scoata un sarpe ascuns in casa lui. Ce a urmat

23-05-2017 17:17


Jandarmii si pompierii din Gorj au avut marti o misiune extrem de dificila, dupa ce un barbat i-a chemat de urgenta sa gaseasca un sarpe ascuns undeva in casa. Aproape doua ore au incercat echipele de interventie sa dea de urma reptilei.

Au afumat temelia casei si chiar au turnat apa cu galeata, in speranta ca sarpele va fi vazut. In cele din urma, s-au lasat pagubasi si i-au recomandat proprietarului sa-si curete temeinic gospodaria si sa consolideze fundatia casei.

Domnul Turturea, proprietarul casei, spune ca a mai vazut trei serpi in casa, in ultima saptamana si a reusit sa ii prinda. Cum astazi nu a fost la fel de norocos, a sunat la 112.

Edvin Constantin Turturea, proprietarul casei: "Daca e femela o sa faca pui si se face gradina zoologica, mai trebuie girafe, crocodili si gata, parca e rezervatie de animale salbatice."

Primii ajunsi la fata locului au fost jandarmii. In cele din urma si un echipaj de la pompieri s-a alaturat misiunii.

"Daca vine inapoi ii dau una in cap, daca voi fi muscat, bine, daca nu, sanatate. Acum sunt doua sanse ori ma musca ori il omor", spune proprietarul.

Pompierii spun ca, in asemenea situatie, este bine sa nu va apropiati de reptila.

La finalul misiunii, chiar daca sarpele nu a fost prins, pompierii si jandarmii tot au ramas cu un mister neelucidat. Pe casa cu pricina se afla un covor despre care nici macar proprietarul nu stia cum a ajuns acolo.

Edvin Constantin Turturea, proprietarul casei: "Daca as sti v-as spune, daca nu stiu, nu ma uit, eu dau mancare la caini, la porumbei si plec."

Tags: sarpe, casa,

VIDEO PROTVPLUS.RO