Un bărbat din Bistrița a murit salvându-și copilul. Ce s-a întâmplat cu scurt timp înainte

Dată publicare: 30-06-2019 07:20
Dată actualizare: 30-06-2019 08:09


Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bistrița Năsăud. Tânărul a încercat să facă o baie într-un lac împreună cu unul dintre copiii săi, însă a dispărut sub ape, după ce a reușit să salveze minorul.

Omul muncea în Franța și revenise de curând în țară. Trupul fără viață a fost găsit de pompieri după aproape patru ore de căutări.

Întors de curând în ţară, bărbatul a ieşit cu apropiaţii la un grătar pe marginea unui lac din localitatea Chiuza. După ce au mâncat şi au băut, acesta s-a hotărât să facă o baie în lac cu unul dintre copiii săi, în vârstă de nouă ani. La scurt timp, cei de pe mal au auzit strigăte de ajutor...

Cumnata victimei: "O venit cu copilul lui în braţe, o înotat cu el în braţe şi el nu o mai putut să mai înoate şi l-o lăsat pe copil în apă şi el s-o lăsat jos la fund."

În ajutorul său a sărit fratele, care nu a mai reuşit, din păcate, să dea de urma bărbatului. Atunci au sunat la 112.

Fratele victimei: "Eu eram acolo pe colţ şi mă strigat 'hai repede că moare fratele tau' şi am sărit direct în apă, nu am mai dat de el. Era şi cam capsat, o luat-o de dimineaţa pe ulei, o băut."

Tatăl victimei: "O venit cu cumnaţii, cu cumnatele lui aici, cu copii lui şi o venit aici la un grătar. Şi o avut un pic de muzică acolo, o dansat şi s-o tapat aici în apă."

Mai mulţi pompieri au încercat vreme de aproape patru ore să dea de trupul bărbatului.

Salvatori: "Acolo în groapa aia sigur trebuie să fie. Dacă-i groapa acolo, 100% e acolo."

Din păcate, când a fost adus la suprafaţă, medicii nu au putut decât să constate decesul. Bărbatul era căsătorit şi avea acasă trei copii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO