Un bărbat din Arad şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat pe fereastră de la etajul patru

Dată publicare: 05-04-2021 17:37
Dată actualizare: 05-04-2021 17:38


Scene cumplite într-un bloc din Arad, unde un bărbat de 39 de ani și-a atacat soția cu un cuțit într-un acces de furie, apoi s-a aruncat de la geamul apartamentului situat la etajul al patrulea.

Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite ale băiatului lor de 12 ani. Copilul și-a pierdut tatăl, pentru care medicii n-au mai putut face nimic. Mama lui, care a scăpat cu viață, are mai multe răni și a fost dusă la spital.

Între cei doi soți ar fi fost mai multe conflicte în ultima vreme, spun apropiații.

Tatăl bărbatului: „l-am văzut că nu e în toanele lui că eu îl cunosc și zic că ce-i cu tine și zice tati asta vrea să plece de la mine.”

Mătușă: „Noi când ne întâlneam era bine, frumos. Ne-am speriat când am auzit ce s-a întâmplat.”

Femeia a plecat de acasă, însă în ziua în care s-a petrecut nenorocirea se întorsese. A început un nou scandal, iar bărbatul și-a atacat soția cu un cuțit. După ce a lovit-o de mai multe ori, agresorul a sărit pe fereastră.

Vecinii sunt cei care au sunat la 112. Echipajul medical chemat de urgență n-a putut decât să constate decesul bărbatului, care zăcea lângă bloc. Femeia a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad: „A ajuns la Unitatea Primiri Urgențe în stare conștientă.”

Claudia Iuga, IPJ Arad: „Polițiștii arădeni efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.”

Copilul celor doi, în vârstă de 12 ani, va primi consiliere psihologică.


VIDEO PROTVPLUS.RO