Un barbat cu probleme psihice a fost gasit carbonizat intr-un grajd, fiind inchis de tatal sau. "Spargea tot"

Ultima actualizare: 20-11-2016 07:23
incendiu

Incident revoltator int-o comuna de langa Bacau. Un tanar de 27 de ani, cu probleme psihice, pe care insusi tatal sau il tinea prizonier, intr-un grajd, ferecat cu lacatul - a sfarsit joi seara carbonizat!

Bordeiul in care era tinut a luat foc, iar barbatul n-a putut sa se salveze pentru ca - spun vecinii - usa era baricadata .

In momentul in care a izbucnit incendiul, tatal barbatului nu era acasa. Asa ca vecinii au sarit primii sa-l salveze.

Dar n-au reusit! Usa grajdului unde era inchis tanarul era baricadata, cu pari legati cu sarma. Pana sa ajunga pompierii, localnicii au spart si peretii grajdului.

Elena Paduraru, vecina
: "Doar iesea flacara si pocnea focul acolo."

Reporter:  "Nu a avut nicio sansa baiatul?"

Elena Paduraru: "Nu, pentru ca era usa baricadata cu 2 stalpi legati cu sarma. Abia am desfacut."

Vecin: "Fum mult si ardea mocnit. Il tinea inchis pe din-afara ca sa nu poata iesi."

Pompierii au stins flacarile, dar au gasit trupul carbonizat al tanarului, ghemuit intr-un colt. Localnicii spun ca baiatul a avut mereu o viata chinuita.

Pentru ca avea probleme psihice, tatal lui il tinea intr-un grajd si, exact ca animalele, dormea pe un pat de paie. Avea si-o soba inauntru, asezata langa peretii de lemn fara nicio protectie.

Vecina: "Il lasa singur de ani de zile. L-am auzit strigand ca-i e foame si era dezbracat, amarat intr-un hal fara de hal. Statul da bani degeaba la ticalosii astia..."

Tatal baiatului nu are nicio urma de remuscare pentru ce s-a intamplat. Sustine ca baiatul lui era bolnav psihic si il tinea inchis, sa-l protejeze!

Gheorghe Dumbrava, tatal victimei: "Spargea tot." 

Reporter: "Il tineati inchis inauntru?"

Gheorghe Dumbrava: "Dar unde sa-l tin? Il tineam inchis. Nu stia sa se apere, chiar de avea apa acolo. "

In acest caz s-au deschis doua anchete. Pe de-o parte, pompierii vor sa lamureasca daca tanarul cu probleme psihice a dat foc incaperii sau alta este cauza incendiului, iar politistii ancheteaza cine se face vinovat pentru moartea barbatului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO