Un bărbat cu Covid, carantinat acasă, prins de polițiști în drum spre magazin, în Timiș

Ultima actualizare: 27-10-2021 13:55
Poliția

Un bărbat infectat de Covid aflat în carantină a fost prins de polițiști chiar în drum spre magazinul unde plecase să-și facă cumpărăturile. Omul a primit doar o amendă și a scăpat de dosar penal.

Bărbatul din Timiș a fost oprit pe drum, înainte de a ajunge la magazin, astfel că nu a fost acuzat de infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Mai avea puțin și ajungea la magazin, unde ar fi putut să răspândească în voie virusul, dar norocul comunității a fost că polițiștii tocmai plecaseră spre casa unde locuiește pentru a verifica dacă respectă prevederile carantinei, relatează publicația tion.ro.

Bărbatul are 50 de ani și intrase în carantină la domiciliu, în Ciacova, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Marți, polițiștii din localitate au mers la locuința lui, însă l-au întâlnit pe drum, la scurt timp după ce a plecat de acasă. Le-a povestit oamenilor legii că mergea la cumpărături și a fost sancționat cu 1.000 de lei.

În Timiș, polițiștii și jandarmii au verificat marți 191 de magazine și firme, dar și 105 autovehicule. În total, oamenii legii au legitimat peste 3.000 de persoane și au dat amenzi de aproape 50.000 lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO