O explozie puternica urmata de un incendiu violent a speriat mai multi oameni in Capitala. De la ce a plecat totul

Ultima actualizare: 26-05-2017 07:13

O explozie puternica urmata de un incendiu violent a speriat marti locatarii de pe o strada intreaga, din sectorul 4 al Capitalei.

Deflagratia a avut loc intr-o casa in care se aflau 3 persoane. Un barbat a fost transportat la spital cu mai multe arsuri. Totul ar fi pornit, cred pompierii, de la o butelie care emana gaze.

 

Flacarile violente au cuprins acoperisul locuintei, imediat dupa explozie iar o parte din cladire s-a prabusit. Vecinii, alertati de zgomotul puternic au sunat la 112.

Unii dintre ei au ignorat pericolul si au intrat in casa invaluita in foc si fum, ca sa il salveze pe proprietar.

Barbatul de 50 de ani era constient dar avea arsuri pe torace, membre si pe fatza si a fost dus la spitalul Bagdasar-Arseni. Alte doua femei, care se aflau in locuinta au suferit atacuri de panica insa au refuzat transportul la spital.

Au fost de urgenta evacuate din apropierea casei, pentru ca o butelie prinsa in interior, sub daramaturi, ar fi putut oricand sa explodeze. Zona a fost securizata de politie.


30 de pompieri au incercat sa limiteze focul, care s-a extins si la o cladire alaturata. Salvatorii au putut patrunde in casa abia dupa ce au racit zona si au inlaturat pericolul exploziei.


Potrivit pompierilor locuinta nu era racordata la gaze iar proprietarul folosea doua butelii. Cel mai probabil deflagratia a fost produsa din cauza unei acumulari de gaze.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO