Un bărbat a căzut din picioare la protestele din Botoșani. Medicii au stabilit că era intoxicat cu alcool

Dată publicare: 30-03-2021 11:26
Dată actualizare: 30-03-2021 11:37


jandarmi

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale la protestul de luni seară de la Botoșani. Transportat la spital, doctorii au constatat că suferea de etilism acut.

 

Bărbatul a căzut din picioare în timp ce participa la manifestația din Botoșani, iar jandarmii care se aflau în apropiere i-au dat primul ajutor până la sosirea unui echipaj de Ambulanță. Omul a fost diagnosticat cu etilism acut, a spus marți prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, citat de Agerpres. Mai exact, era intoxicat cu alcool.

„Vreau să fac precizarea că la persoana care a fost dusă la Urgenţe diagnosticul a fost etilism acut. Este vorba de persoana care a căzut în stradă şi a fost preluată de jandarmi, iar apoi a fost chemat un echipaj de ambulanţă", a afirmat Nechifor.

Un bărbat care participa, luni seară, la un marş de protest împotriva restricţiilor anti-COVID-19 impuse de autorităţi a leşinat în timpul manifestaţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, bărbatul aflat pe strada Primăverii s-a prăbuşit din picioare, primind, în primă fază, ajutor de urgenţă de la la jandarmi.

„Pe timpul desfăşurării manifestaţiei de protest organizate în municipiul Botoşani, unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani i s-a făcut rău, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea şi siguranţa publică în momentul în care acesta s-a prăbuşit în mijlocul manifestanţilor. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor şi au solicitat sprijinul unei ambulanţe în vederea îngrijirilor medicale de specialitate", a afirmat Izotov.

Aproximativ 150 de persoane au participat, luni seară, la un miting în Piaţa Revoluţiei, după care s-au deplasat în marş pe principalele străzi din municipiul Botoşani.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO