Un băiat de 15 ani a ajuns în comă profundă la spital, după un pumn de la un tânăr kickboxer

Ultima actualizare: 20-02-2021 12:16
Poliția

Un băiat de 15 ani, din Constanţa, a ajuns în comă profundă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a încasat un pumn de la tânăr kickboxer de 19 ani, informează Focus Press.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru vătămare corporală.

Evenimentul nefericit a avut loc joi, 18 februarie, când cei doi tineri s-au întâlnit în parcul din zona Far, din Constanţa, după ce s-au certat pe Facebook. Potrivit martorilor, colegi ai victimei, agresorul de 19 ani, care practică kickboxing, l-a lovit pe băiatul de 15 ani cu pumnul în faţă, iar acesta a căzut şi s-a lovit la cap.

Agresorul i-a amenințat pe cei prezenți că dacă pun mâna pe telefoane ca să sune la Poliție, se întoarce și îi omoară pe toți. Băiatul lovit a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiind în comă profundă, arată sursa citată.

„Polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un minor, de 15 ani, ar fi fost agresat de un tânăr, de 19 ani, în timp ce s-ar fi aflat în parcul din zona Far, din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi, minorul în vârstă de 15 fiind lovit cu pumnul în zona feței de către tânărul de 19 ani”, se arată în comunicatul Poliţiei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO