FOTO. Un autocar al suporterilor Otelul Galati a luat foc si s-a facut scrum. Pasagerii au scapat

17-07-2011 18:37


Autocar in flacari

Suporterii echipei Otelul Galati care se aflau in autocarul ce a luat foc, duminica, pe drumul european E 85, in judetul Bacau, au fost preluati de alte autocare cu suporteri care circulau in acelasi convoi.

 In autocarul care a luat foc se aflau 49 de pasageri, iar acestia si-au continuat calatoria spre Piatra Neamt cu alte autocare care se aflau in convoiul plecat de la Galati.

Potrivit autoritatilor aflate la fata locului, pasagerii au plecat in siguranta spre destinatie, fara ca vreunul dintre ei sa fie ranit.

De la Galati plecasera spre Piatra Neamt 13 autocare cu suporteri, plecarea fiind organizata de clubul Otelul, cu masini ale unei firme private de transport din Galati. Autocarul in care se aflau 49 de suporteri ai echipei de fotbal Otelul Galati a luat foc, pe DN 2 (E 85), la granita judetelor Vrancea si Bacau.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, locotenent colonel Flaviu Chischiop, a declarat ca la fata locului au fost trimise doua autospeciale de la Detasamentul de pompieri Adjud, cu zece subofiteri, iar la momentul in care acestia au ajuns autocarul era cuprins de flacari in intregime.

Seful ISU Vrancea a precizat ca autocarul a fost distrus aproape complet in urma incendiului, insa nicio persoana nu a fost ranita, toti pasagerii reusind sa iasa la timp din masina.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO