Un an de când românca Andreea Cristea a murit în atacul din Londra. Mesajul emoționant al surorii sale

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Andreea Cristea

Sora Andreei Cristea, românca ucisă în atentatul de anul trecut, de pe Podul Westminster, din Londra, soldat cu 5 de morți.

Andreea Cristea, 31, și prietenul ei, Andrei Burnaz, se aflau pe Podul Westminster atunci când Khalid Masood, un cetăţean britanic în vârstă de 52 de ani convertit la islam, a intrat cu mașina în oameni.

La un an de la atac, Magda Toi, sora Andreei, a vorbit pentru BBC despre momentul în care a aflat că sora ei este în stare gravă după atac. Tânăra de 31 de ani a fost aruncată peste balustradă, în fluviul Tamisa. Recuperată de o ambarcaţiune, ea nu şi-a revenit niciodată din comă, iar două săptămâni mai târziu a fost deconectată de la aparate.

”Nu te aștepți să auzi la telefon că ceva tragic s-a întâmplat”, a spus Magda.

Sora ei tocmai făcuse o fotografie cu câteva minute înainte să fie lovită de mașină, conform familiei sale.

”Era foarte veselă, zâmbea mereu și iubea viața. Îi plăcea să călătorească. Am sperat până în ultima clipă că nu va muri. A supraviețuit operației pe creier și am crezut că are o șansă. Dar nu a avut. E foarte greu să exprimi în cuvinte ce simți față de cineva căruia îi simți lipsa. Este ca un coșmar care așteptăm să se termine. O așteptăm să vină la ușă, să sune la telefon, dar subit ne dăm seama că nu se va întâmpla asta”, a spus Magda Țoi.

Ea a spus că familia va marca primul an fără Andreea făcând câteva donații și ducând mâncare la un centru pentru copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO