Un alt apel fals la 112. Ce le-a spus o adolescentă din Hunedoara polițiștilor

Ultima actualizare: 14-02-2020 20:25
112

O adolescentă de 15 ani, din comuna Pui, este cercetată de poliţişti după ce a reclamat în fals că ar fi fost agresată sexual de un bărbat pe care nu-l cunoaşte.

Ulterior, tânăra a recunoscut că faptele sesizate Poliţiei din oraşul Haţeg nu sunt reale, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, transmite Agerpres.

Tânăra a anunţat Poliţia Haţeg că în cursul zilei de 12 februarie, în jurul orei 13,00, ar fi fost agresată fizic de doi bărbaţi şi o femeie pe care nu-i cunoaşte. Adolescenta a menţionat că fapta s-a petrecut pe terenul de sport situat în apropierea şcolii în care învaţă, transmite Agerpres.

"Minora a declarat că, ulterior, un bărbat, care avea faţa acoperită, a luat-o cu forţa de pe terenul de sport şi a dus-o într-un loc izolat, unde, prin constrângere fizică şi ameninţări, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale", a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi viol, însă, în urma investigaţiilor efectuate şi a examinării medico-legale, au stabilit că declaraţia iniţială a minorei nu corespunde realităţii.

Pusă în faţa probelor, adolescenta a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi a recunoscut că faptele reclamate nu sunt reale.

Prin urmare, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută de Codul penal.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO