Imagini de o violență rară au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-un club din orașul Flămânzi, din județul Botoșani.

Agentul de pază a fost bătut crunt, cu topoare și bâte, de un grup de tineri beți. Totul după ce bărbatul nu îi lăsase pe doi dintre ei să intre, ca să facă scandal. După agresiune, victima a ajuns la spital.

În imagini se vede cum agentul de pază coboară în fața clubului împreună cu câțiva tineri. În scurt timp, cei care îl însoțeau intră înapoi și fug pe scări. Paznicul rămâne ultimul și este pus la pământ de un bărbat, cu pumnii și picioarele. În secundele următoare, victima este atacată de un al doilea bărbat și de al treilea, care are în mână un topor. Alții apar cu bate și sar pe agentul de pază. De pe scări, cineva încearcă să îi sară în ajutor bărbatului, dar nu reușește. Agresorii pleacă, doar după ce omul atacat rămâne inert, la pământ. Avea să fie dus de urgență la spital, în stare de inconștiență.

Ioan Asaftei, medic primar al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani: „A venit la noi un pacient de 44 de ani cu traumatism cranio facial și cerebral prin agresiune. S-au acordat îngrijiri de urgență.

Agentul agresat a povestit anchetatorilor că bătaia ar fi pornit în momentul în care nu ar fi permis accesul în club unor bărbati aflați în stare de ebrietate. Aceștia și-au chemat apoi prieteni ca să îl atace.

Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și caută să îi identifice pe agresoriii victimei.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani:Un bărbat de 45 de ani, care efectua controlul de acces într-un club, ar fi fost agresat de mai multe persoane, din cauza faptului că nu ar fi permis accesul în interior unui grup de tineri.

Bărbatul de pază nu a fost internat în urma agresiunii. Poliția face cercetări pentru tentativă de omor și caută să îi identifice pe agresoriii victimei.