Un adolescent și-a uimit colegii cu o ținută neobișnuită. Cum a venit la balul de absolvire

Dată publicare: 16-07-2019 10:10
Dată actualizare: 16-07-2019 10:11


Un adolescent și-a uimit colegii cu o ținută neobișnuită. Cum a venit la balul de absolvire

Un adolescent care a venit la balul de absolvire într-o ținută foarte strâmtă a povestit cum s-a simțit, după ce a fost ridicularizat ”din cauză că este diferit”.

Daniel Allen, în vârstă de 16 ani, a stârnit invidia tuturor prietenelor sale, în momentul în care a venit la balul de absolvire îmbrăcat într-o rochie strâmtă și roz.

De-a lungul timpului, adolescentul a fost criticat, mai ales de băieți, pentru felul în care se comporta și pentru hainele sale ”foarte feminine”.

Însă în ciuda numeroaselor critici, Daniel a continuat să fie ”el însuși” și să aibă suficientă încredere în el încât să poarte o rochie roz, la balul de absolvire, potrivit Mirror.

”Efectiv am simțit cum prind putere, chiar din momentul în care am ieșit din mașină. Nimeni nu s-a așteptat de la mine să fac asta”, a spue Daniel, care a precizat că școala l-a susținut mereu în ceea ce vrea să fie cu adevărat.

”Când aveam 13 ani, am decis că vreau să mă machiez. În unele zile mă simt masculin, dar în altele simt nevoia să mă machiez”, a mai precizat adolescentul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO