Turişti terorizaţi de urşii gunoieri, în mai multe staţiuni. Animalele nu se tem de nimic

Ultima actualizare: 05-07-2019 13:47

Mânaţi de foame urşii sunt tot mai prezenţi în staţiunile de munte.

La Sfânta Ana, sălbăticiunile au reuşit să deschidă containerele securizate şi au "furat" mâncare, iar în Predeal un pui de aproximativ 2 ani a intrat în curtea unei pensiuni şi a dărâmat mai multe pubele.

În Predeal, puiul de urs care a ajuns la o pensiune aflată lângă pădure s-a plimbat prin toată curtea şi, după ce a inspectat zona câteva minute bune, s-a îndreptat spre coşurile de gunoi.

În încercarea de a scoate hrană de acolo a rămas blocat cu capul în recipientul de metal vreme de câteva secunde. Proprietarii pensiunii au făcut gălăgie ca să îl alunge şi în cele din urmă sălbăticiunea a fugit în pădure.

Un alt urs a fost filmat la Lacul Sfânta Ana în timp ce a reuşit să ridice capacul securizat de la tomberon. În imagini se vede cum sălbăticiunea împinge cu forţa mânerul şi reuşeşte să intre apoi în pubelă de unde scoate rămăşiţe de mâncare.

Turiştii s-au adăpostit într-o gheretă unde se prepară kurtos, iar angajatii au încercat să îl alunge cu pietre. Animalul a fugit abia după ce s-a săturat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO