Trei poliţişti şi un jandarm, răniţi într-un accident în timp ce se deplasau la o intervenţie


Ultimul update: Miercuri 30 Ianuarie 2019 23:13
Data publicarii: Miercuri 30 Ianuarie 2019 22:59
Categorie: Stiri actuale
accident

Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi într-un accident produs în timp ce se deplasau la o intervenţie, intrând în coliziune cu un alt autovehicul la intersecţia dintre Bd. Bucureştii Noi şi Strada Laminorului.

"În jurul orei 21:05, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în zona bd. Bucureştii Noi - str. Laminorului. Din primele date s-a stabilit că un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 se deplasa pe bd. Bucureştii Noi, în regim prioritar, la o sesizare primită prin SNUAU 112, având în funcţiune semnalele optice şi acustice, iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu str. Laminorului a intrat în coliziune cu un alt autovehicul", informează sursa citată, conform Agerpres. 

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime, trei poliţişti şi un jandarm, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, a precizat Brigada Rutieră.

Sursa: Agerpres

Detalii revoltătoare despre un șofer fugar care a ucis un tânăr în Arad
A pierdut controlul mașinii și a băgat 2 persoane în spital. Șoferul a rămas încarcerat
A pierdut controlul mașinii și a băgat 2 persoane în spital. Șoferul a rămas încarcerat
VIDEO PROTVPLUS.RO