Doua femei si un barbat injunghiati la Sibiu, pe strada, de o persoana fara adapost. Victimele, duse la spital


Ultimul update: Miercuri 02 Noiembrie 2016 00:49
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2016 20:50
Categorie: Stiri actuale
ambulanta

Trei persoane au fost injunghiate, duminica seara, pe strada, in municipiul Sibiu, de un om al strazii din judetul Valcea, medicii acordandu-le ingrijiri ranitilor la fata locului.

Cei trei oameni au fost injunghiat aparent fara niciun motiv.

Purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, Elena Welter, a spus ca victimele sunt doua femei si un barbat, iar atacul s-a produs intr-o zona intens circulata a orasului.

"Agresorul a fost prins la scurt timp dupa producerea faptei pe Calea Dumbravii, din Sibiu. Este vorba de un om al strazii, in varsta de 47 de ani, din judetul Valcea. Acesta a injunghiat o femeie care se afla in statia de autobuz, apoi s-a urcat intr-un taxi, in spatele soferului, injunghiindu-l, apoi a coborat si in fuga a injunghiat o alta femeie", a spus Elena Welter.

Toate cele trei victime au fost duse la spital, in stare stabila, cu rani la spate. Agresorul a fost retinut si urmeaza sa i se faca o expertiza psihiatrica pentru a se determina daca a actionat constient.

Sursa: Pro TV

Tags: sibiu, atac,

Un tata din Sibiu locuieste cu cei doi copii intr-un grajd. In ciuda greutatilor, cei mici sunt foarte buni la invatatura
Dosarul in cazul ursului impuscat la Sibiu se muta la Curtea de Apel din Alba Iulia. De ce s-a luat aceasta decizie
VIDEO PROTVPLUS.RO