Trei indivizi filmați în timp ce fură un pui de labrador dintr-o curte, în Mureș

14-02-2019 17:14


Trei indivizi din Luduș, judeţul Mureş, sunt căutaţi de poliţişti după ce au furat, miercuri noapte, un pui de labrador, din curtea unei locuinţe.

Cel mai probabil, nu şi-au dat seama că sunt filmaţi, iar unuia i se vede clar fața atunci când trage câinele peste gard. Proprietarii animalului au distribuit imaginile pe Facebook, în speranţa că cineva îi va recunoaşte pe indivizi şi câinele va fi recuperat.

Cei trei indivizi veniţi special la furat pe strada din Luduș sunt filmaţi cum verifică mai multe porţi, zăresc într-o curte puiul de labrador de doar şase luni şi încearcă să intre în curte, ca să pună mâna pe el.

Cum poarta era încuiată, se îndepărtează. Iniţial, doi dintre indivizi dau târcoale casei, ajunge şi un al treilea lângă gard, îl iau în braţe, îl pun într-o maşină şi dispar.

Poliţiştii îi caută pe făptaşi, mai ales că unul dintre bărbaţi pare uşor de recunoscut. Câinele, un labrador auriu pe nume Lord este extrem de iubit de familia care acum suferă după el. Pe piaţă, puiul ar putea fi vândut cu câteva sute de euro. Atenţie, însă, este microcipat şi are pedigree.

Oricine poate da relaţii despre cei trei suspecţi este rugat să sune la cea mai apropiată secţie de poliţie.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO