Trei copii, răniți într-un accident grav, aproape de Vama Nădlac

Ultima actualizare: 19-07-2020 14:00
accident arad
isu arad

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică, într-un accident în care au fost implicate două maşini şi o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe autostradă, în judeţul Arad, la un kilometru de Vama Nădlac.

ISU Arad a intervenit, duminică, la un accident rutier podus pe Autostrada A 1, la un kilometru de Vama Nădlac, scrie News.ro.

Au fost implicate două maşini şi o autoutilitară, şase persoane fiind rănite. Între victime se află şi trei copii, toate cele şase prsoane rănite fiind transportate la spital.

Din primele cercetări, s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17. Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2.

Acesta nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană. A intrat în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană.

În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică.

După accident, traficul către ieşirea din ţară s-a derulat dirijat, pe o singură bandă, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO