Filmul crimei din Brăila. Georgiana a fost ucisă cu 2 zile înainte să nască. Cum a ajuns cumnatul ei să-i ia viața

Ultima actualizare: 22-10-2021 13:08

Tragedie în Brăila: o tânără de 27 de ani, însărcinată în luna a noua, a fost înjunghiată mortal, cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume.

Suspect de crimă este chiar cumnatul ei care a încercat să-și ia viața ulterior. În timp ce bărbatul a fost salvat de medici, pentru gravidă și pruncul ei nenăscut nu s-a mai putut face nimic. 

Procurorii au reușit să refacă filmul tragediei. În zori, cumnatul tinerei, fratele iubitului ei, un bărbat de 30 de ani, a decis să dea foc locuinței.

Acoperișul era deja în flacări când Georgiana a cerut disperată ajutor la 112. Însă, cumnatul ei a atacat-o și ar fi ucis-o când fata vorbea cu operatorul la numărul de urgență.

Marinela Coșnița, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila: "I-a aplicat victimei două lovituri în zona toracică. Leziunile au fost incompatibile cu viața, victima era însărcinată în nouă luni respectiv în 38 de săptămâni și urma să dea naștere unui copilaș peste două zile."

Povestea fetei este sfâșietoare. Georgiana era în culmea fericirii. Pe 23 octombrie urma să nască, așa cum estimaseră medicii care o consultaseră ultima dată.

Iubitul ei muncea în Germania și spera să plece cu Georgiana din casa fratelui său.

Unchiul bărbatului acuzat de crimă: "Soțul este plecat prin Germania. S-a dus tot așa ca să își cumpere o casă, să plece să nu se mai certe cu ăsta aici."

Mariana Munteanu, cumnata victimei: "Vă dați seama, abia așteptăm să nască!"

Reporter: Avea neînțelegeri cu fratele soțului?

Mariana Munteanu, cumnata victimei: "Nu știm nimic!"

Vecină: "E o tragedie. Inimaginabil. Nu se mai poate, Doamne, păzește-ne, doamne!"

Pompierii au ajuns primii la locul crimei. L-au găsit pe individ în curte, dezorientat. Își făcuse răni grave, însă medicii au reușit să-l stabilizeze.

Dragoș Voicu, medic la Spitalul din Brăila: "Prezenta o plagă la brațul drept, la nivelul gâtului nu erau atinse vasele mari, este în continuare stabil, conștient, cooperant."

Deși nu este în evidență cu o boală psihică, cel care i-a luat viața Georgianei fusese internat în ultimii ani după mai multe episoade violente.

Reporter: Dar el ce fel de om este?

Vecin: "A fost internat pe la psihiatrie, a primit tratament pentru agitație."

Suspectul este acuzat de omor deosebit de grav și riscă 25 de ani de închisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO