Tragedia din Stefan cel Mare, in presa internationala. BBC, The Guardian si Marca au scris despre moartea lui Patrick Ekeng

07-05-2016 01:14


Marca - Ekeng

 Anuntul mortii fotbalistului Patrick Ekeng a facut rapid inconjurul presei. Cele mai mari site-uri din Europa au pus in deschidere tragedia care a avut loc vineri seara, in timpul meciului Dinamo Viitorul.

Cel mai citit site de sport din lume, Marca, a publicat o poza cu Ekeng pe targa, mentionand ca fostul jucator al Cordobei, actualmente la Dinamo, a murit dupa ce s-a prabusit pe teren.

Si sectiunea de sport a BBC are ca prima stire decesul lui Ekeng, aducand aminte de moartea unui alt camerunez, Marc Vivien Foe, care si-a pierdut cunostinta in timpul unui meci de la Cupa Confederatiilor, in 2003.

The Guardian relateaza despre acest caz mentionand ca ambulanta a ajuns la el de abia dupa 2 minute si 47 de secunde si aminteste de Catalin Haldan, care a murit in timpul unui meci amical sustinut de Dinamo in 2000.

Site-urile franceze France Football si L'Equipe au relatat despre Patrick Ekeng, iar zeci de useri au transmis la comentarii condoleante rudelor.

Si romanul Florin Andone, fost coechipier la Cordoba cu Ekeng, a postat la randul sau pe Twitter un mesaj emotionant: "Am ramas fara cuvinte, nu-mi vine sa cred. Incredibil... multa putere familiei..."

 

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO